A szabadtéri vendéglátást 2001-ben kezdtük el, akkor elsőként egy vendéglátó kamionnal jártuk az országot a különböző rendezvényekre, fesztiválokra.

2006-ban fejlesztettünk, ennek köszönhetően egy nagyobb kapacitású látványkonyhával felszerelt kamiont tudtunk munkába állítani.

2016-ban tovább lépve, a piaci igényeknek jobban megfelelve a kisebb rendezvényekre, családi kerti partykra egy partyservice kocsit alakítottunk ki, amely szűkösebb helyen is kinyitható (akár egy családi háznál). Továbbá egy olyan többfunkciós kamiont állítottunk munkába, amely mondhatni ismét egyedülálló az országban, így a kamionból ki tudunk nyitni egy fedett teraszt ami színpadként is használható valamint egy 35m2-es elősátort ahol egy látványkonyhát és egy italpultot összerakva tudjuk kiszolgálni önöket.

A Kamion másik nagy előnye hogy bárhol ki tudjuk nyitni és üzembe tudjuk helyezni rövid idő alatt, nem probléma ha nincs víz vagy villany, hiszen saját áramforrása és víztartálya van ezért nem befolyásolja a minőségi szolgáltatást. Nem kell órákig sátrat állítani, villanyt,vizet bevezetni, esetleg talajt egyengetni, mert aki már rendezett akár csak egy kerti partyt is, az tudja mennyi pakolással, munkával jár egy ilyen megrendezése, lebonyolítása. Ezért bízza ránk, mi megoldjuk ön helyett, legyen az bármilyen családi vagy céges szabadtéri rendezvény.

Göncz József C.T.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató